SnellOptics neix l'any 2003 com a spin-off del CD6 (Centre de Desenvolupament de Sensors, Instruments i Sistemes). La trajectòria prèvia com a grup d'investigació afegeix a l'equip de treball els coneixements i la dedicació per a afrontar els reptes tecnològics que es presenten en el desenvolupament de la nostra activitat.

El nostre equip de científics i enginyers té un ampli coneixement dels mètodes de treball industrials i una dilatada experiència en investigació que li permet proporcionar productes d'alta qualitat i un acurat servei al client.

SnellOptics produeix i comercialitza òptiques de plàstic per a il·luminació LED (LED lighting), així com els instruments associats per a la mesura radiomètrica i fotomètrica. L'activitat comercial de SnellOptics es complementa amb serveis de consultoria en il·luminació i disseny òptic amb la finalitat d'oferir un servei integral als nostres clients.

La gestió integral de projectes que realitza SnellOptics proporciona als nostres clients un clar avantatge competitiu en el mercat.

Legal  |  © Simulacions Òptiques S.L. 2010-2011